Apple

Apple is opgericht in 1976 door Steve Jobs. In de jaren zeventig was hij werkzaam als fruitteler en zodoende ontstond het idee om de firma Apple te noemen. Hoe Apple zich vervolgens in de markt heeft bewogen heeft geen verdere uitleg nodig. Vooruitstrevend, onderscheidend en vernieuwend. Wat wordt uw Apple aankoop?

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Apple neemt verantwoordelijkheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Apple hoog in het vaandel staan. Een product is pas goed wanneer het op een ethische verantwoorde en milieubewuste manier wordt gemaakt. Op alle fronten houdt Apple dit strikt in de gaten.

Apple assortiment

Het merk Apple staat voor kwaliteit, innovatie en gebruiksvriendelijk. En daarbij hebben Apple-producten een strak design. Behalve dat ze alles doen wat u van de hedendaagse computertechnologie mag verwachten, zien ze er dus ook nog prachtig uit. Of u nu een iPhone, een iPad of een MacBook zoekt, wij hebben de nieuwste modellen voor u in ons assortiment. Ook voor Apple accessoires kunt u bij ons terecht.

Apple product kopen?

In de webshop vindt u een prachtig Apple assortiment. Bestelt u uw Apple 7 op werkdagen voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops