Allroundlens

Een allround lens is een zoomobjectief voor alledaagse fotografie. Het objectief heeft een variabele brandpuntsafstand waardoor u van alles kunt vastleggen in verschillende situaties. Ingezoomd maakt u schitterende close ups van details. Volledig uitgezoomd is het beeldkader groot genoeg om landschappen te fotograferen. Een allround lens biedt u het beste van beide, bovendien zijn deze objectieven licht en compact.

1-18 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voor iedere fotograaf een allround lens

Als u nu een beginnende of gevorderde fotograaf bent, voor iedereen is er een geschikte allround lens te vinden. Als beginnende fotoraaf kunt u goed aan de slag met een met een 18-135mm lens. De lens heeft veel bereik waardoor u niet vaak van objectief hoeft te veranderen. Ook een 18-55mm lens is een veelzijdige allround lens voor de beginnende fotograaf. Voor de gevorderde fotograaf zijn er allround lenzen met een brandpuntsafstand van 27-70mm.

Beeldstabilisatie van allround lenzen

Sommige allround lenzen beschikken over beeldstabilisatie. Een fijn voordeel, want het compenseert onscherpe beelden die ontstaan als de camera beweegt. Dankzij de beeldstabilisatie maakt u gemakkelijk foto’s vanuit uw hand. Beeldstabilisatie is handig als u langdurig vanuit de hand wilt fotograferen.

Zoombereik van de zoomlens

Met een zoomlens kunt u eenvoudig de hoek van uw foto aanpassen. Het kan namelijk zijn dat u vindt dat er te veel omgeving op de foto staat. U kunt dan eenvoudig zoomen, waardoor u het gewenste beeld krijgt.

Zoomlens voordeel

Een ander voordeel van een zoomlens is dat u minder objectieven mee hoeft te nemen en minder vaak uw lens wisselt. Dit voorkomt vuil in uw camera en kost u minder tijd.

Koop uw allround lens online

In onze webshop vindt u een ruim assortiment allround lenzen. Koop uw allround lens online. Heeft u vragen? Bezoek de klantenservice. Wij helpen u graag.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops