Afstandsmeter

Er zijn verrekijkers die beschikken over een ingebouwde afstandsmeter. Een afstandsmeter kan erg handig zijn bij een sport als golfen. Ook tijdens de jacht kan het van belang zijn om te weten hoe ver weg een bepaald object zich bevindt. Een verrekijker met afstandsmeter maakt dit mogelijk.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Bepaal de exacte afstand met een afstandsmeter

Het kan tijdens de jacht, een wandeltocht of een partijtje golf erg handig zijn om de exacte afstand tot een bepaald object te kunnen bepalen. Wanneer u bijvoorbeeld een dier in uw vizier heeft of uw golfbal precies op een bepaalde plek wilt laten landen, is een verrekijker met afstandsmeter het ideale hulpmiddel.

Voor wie is een verrekijker met afstandsmeter geschikt?

Of u nu wandelaar, jager of golfer bent, een verrekijker met afstandsmeter kan een uitkomst zijn voor iedereen die de afstand tot een bepaald object wil bepalen. Er zijn diverse verrekijkers met afstandsmeter verkrijgbaar. Verschillen tussen afstandsmeters zijn veelal het meetbereik en de reactietijd.

Afstandsmeter kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een verrekijker met afstandsmeter, is de kans groot dat u de juiste in onze webshop vindt. Wij bieden diverse verrekijkers met ingebouwde afstandsmeter aan.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops