Action camera

Een action camera is een kleine lichte camera die prima tegen een stootje kan en gemakkelijk is mee te nemen. De meeste action camera’s filmen in Full-HD en bieden daarom een perfecte kwaliteit. Ze zijn water- en schokbestendig en worden hierdoor voor tal van toepassingen gebruikt. Een action camera is een stuk kleiner dan een normale videocamera en heeft minder opties, maar kan relatief lang (enkele uren achtereen) filmen. Het is een zeer geliefd apparaat bij professionele outdoor-sporters. In ons uitgebreide assortiment vindt u o.a. action camera’s van de bekende merken GoPro en Sony. Ook vindt u in ons assortiment verschillende accessoires voor action camera’s

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Voor elke opname en sport een action camera

Filmen terwijl je aan het sporten bent en daarbij jouw beide handen nog vrij hebben. Daar kun je een action camera perfect voor gebruiken. Want wat is er nu leuker dan jezelf filmen terwijl je iets bijzonders doet? Bijvoorbeeld een parachutesprong, skiën of mountainbiken. Een action camera is erg compact en heel makkelijk op bijvoorbeeld jouw helm, stuur of op het dashboard te bevestigen. Daardoor kun je video’s maken van jouw (sportieve) activiteiten zonder dat je daar uw handen voor nodig hebt.

Opname mogelijkheden

Los van de grote hoek is een action camera ook geschikt om veel beelden per seconde vast te leggen, variërend van 60 beelden per seconde in de 1080p-stand tot 120 beelden per seconde in 720p (en nog meer beelden per seconde in lagere resoluties). Omdat er normaal gefilmd wordt met 24 tot 30 beelden per seconde kun je die extra beelden gebruiken om actievideo's vertraagd af te spelen.

Beelden bekijken

Sommige action camera's worden (optioneel) geleverd met een kleurenscherm waarop je de beelden live kunt zien (en terugkijken). Als je de camera op jouw hoofd draagt, is dat niet noodzakelijk, daarom wordt zo'n scherm niet altijd standaard wordt meegeleverd. Meestal kun je ook jouw smartphone of tablet gebruiken om beelden live te bekijken of instellingen te wijzigen, dankzij wifi-functionaliteit.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops