360 graden camera

Nieuwe cameratechnieken maken steeds meer mogelijk. Zo zijn er onder andere diverse 360 graden camera’s op de markt waarmee je 360 graden beelden schiet. Net zoals bij panoramafoto’s, die je u maakt met een smartphone, worden bij 360 graden foto’s meerdere beelden achter elkaar geplakt. Toch zit er wel enig verschil in de gebruikte technieken. Een 360 graden camera maakt namelijk zowel horizontale als verticale beelden. Deze camera’s beschikken daarom ook over een grotere kijkhoek, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Door gebruik te maken van een 360 graden camera geeft je jouw beelden een geheel nieuwe dimensie.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

360 graden camera voor uw smartphone

In ons assortiment vind je diverse 360 graden camera’s die speciaal ontworpen zijn om te gebruiken met een smartphone. Door deze camera’s te bevestigen aan je smartphone ben je in staat om met jouw smartphone 360 graden beelden te maken. Deze foto’s en video’s kun je vervolgens direct streamen en opslaan. Met dit type 360 graden camera creëer je unieke content die je gelijk kunt delen op social media.

360 graden in 4 K

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om 360 graden beelden te schieten in 4K. Zo geniet je niet alleen van een unieke kijkhoek, maar profiteer je ook van een optimale kwaliteit. Sommige van deze camera’s worden zelfs geleverd met een onderwaterbehuizing. Zo kun je jouw creativiteit helemaal de vrij loop laten, boven én onder water.

360 graden camera kopen

Bij ons vind je 360 graden camera’s van diverse merken, zoals Kodak, Ricoh en Insta360.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops