• Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending boven €75,-
 • Bezoek de Klantenservice of bel +32 (0)14 408 210

Dashcam

Een dashcam is een camera die opnames maakt tijdens een autorit. De dashcam zit vast aan de binnenkant van de vooruit en filmt de volledige autorit, wat bijvoorbeeld handig kan zijn als u een ongeluk krijgt. In de dashboardcamera zit vaak een GPS systeem, zodat het ook snelheid, locatie en richting registreert. Een dashcam is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren.

2 artikel(en)

 • Garmin Dash Cam 35 GPS

  Normale prijs: € 199,00

  Special Price € 153,43

  Direct leverbaar
  Bekijk voorraad

  Actuele voorraadinformatie

  Winkelvoorraad
  Nederland Den Ham Direct leverbaar
  België Turnhout Op bestelling leverbaar
  Verzendvoorraad internet
  Magazijn (online verzendvoorraad) Direct leverbaar
 • Garmin Dash Cam 30

  Normale prijs: € 149,95

  Special Price € 144,50

  Direct leverbaar
  Bekijk voorraad

  Actuele voorraadinformatie

  Winkelvoorraad
  Nederland Den Ham Direct leverbaar
  België Turnhout Op bestelling leverbaar
  Verzendvoorraad internet
  Magazijn (online verzendvoorraad) Direct leverbaar

2 artikel(en)

Waarom een dashcam?

Een dashcam zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel de weg op kan. Een dashcam dient steeds meer als bewijsmateriaal bij ongevallen. Bij een ongeval, een gevaarlijke situatie door een medeweggebruiker, diefstal of beschadiging kunt u de gemaakte opnamen gebruiken als bewijsmateriaal wanneer u aangifte doet.

Waar u aan moet denken bij het gebruik van een dashcam

Een dashboardcamera mag het zicht van de bestuurder niet hinderen. In Nederland is het filmen op de openbare weg toegestaan, maar als u bijvoorbeeld op vakantie gaat naar het buitenland, gelden er in sommige landen andere regels. In Oostenrijk en Portugal is het gebruik van een dashcam namelijk verboden. In Duitsland, België en Frankrijk is de waarschuwing voor snelheidscontroles, die ingebouwd is in sommige dashcams, verboden. Beelden van een dashcam mag u openbaar maken, maar u mag geen beelden publiceren waarop iemand duidelijk herkenbaar aanwezig is of kentekens duidelijk zichtbaar zijn.

Koop uw dashcam online

In onze webshop vindt u een ruim assortiment dashcams. Hebt u de dashcam gevonden waar u naar zocht? Is deze op voorraad en bestelt u uw dashcam op werkdagen voor 21:00 uur, dan sturen wij uw bestelling nog dezelfde avond naar u toe.

 MasterCardMasterpassVISAV-pay   MisterCash Sofort