• Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending boven €75,-
 • Bezoek de Klantenservice of bel +32 (0)14 408 210

News & agenda

 1. Review: Photospecialist RS-80N3 Timer Remote Control
  Review: Photospecialist RS-80N3 Timer Remote Control

  Onder de merknaam Photospecialist hebben wij een aantal eigen producten in het assortiment. Onlangs nam Maico Barneveld van defotoblogger.nl de Photospecliast RS-80N3 Timer Remote Control mee naar Finland. Wij zijn erg benieuwd wat Maico vindt van deze afstandsbediening. Lees in dit artikel zijn review.

  Lees meer
 2. Pie Aerts in Lapland
  Pie Aerts in Lapland

  Fotograaf en Foto Konijnenberg ambassadeur Pie Aerts heeft een reis gemaakt naar Lapland en daar de wonderlijke winterwereld vastgelegd met een Canon EOS 5D Mark IV en een aantal Canon L lenzen. Lees en zie meer over zijn reis naar het noorden.

  Lees meer
 3. Internationale nominatie voor Photospecialist
  Internationale nominatie voor Photospecialist

  Photospecialist (in Nederland en België bekend als Foto Konijnenberg) is genomineerd voor de Magento Excellence Awards 2017 in de categorie Great Explorer. De reden voor de nominatie is het internationale succes van de tien webshops van Photospecialist en Foto Konijnenberg. 

  Lees meer
 4. Bas Meelker aan het woord
  Bas Meelker aan het woord

  Bas Meelker is een professionele landschapsfotograaf uit Groningen. Hij is ambassadeur voor Canon Nederland, internationale Canon-ambassadeur grootformaat printen en ambassadeur voor Lee-filters. Daarnaast werkt hij voor verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan reclame- en communicatiebureaus, landelijke en lokale overheden en natuurbeschermingsorganisaties. Zaterdag 29 april komt Bas naar onze vestiging in Den Ham voor een lezing over landschapsfotografie met een knipoog naar macrofotografie. Maar eerst willen we graag meer over hem weten. 

  Lees meer
 5. Review: Panasonic G80
  Review: Panasonic G80

  Het is noot concreet bevestigd door Panasonic, maar de Lumix DMC-G80 is de ongekroonde opvolger van de G7.  Qua uiterlijk is deze camera op redelijk wat vlakken te vergelijken met zijn voorganger. Maar naast de uiterlijke gelijkenissen zijn er ‘aan de binnenkant’ behoorlijk wat  verbeteringen te ontdekken bij de G80. In dit artikel leest u meer over de verschillen en de verbeteringen. 

  Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

1-5 van 419

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 MasterCardMasterpassVISAV-pay   MisterCash Sofort